TOIMITUSEHDOT

 

Instagramissa @rundiclothing-käyttäjän kanssa tehtäviin ostoksiin pätevät seuraat ehdot.

 

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Käytettyjen tuotteiden myyntiin sovelletaan marginaaliveromenettelyä. Marginaliverotetun tuotteen kohdalla yritysasiakkaalla ei ole arvonlisäveron vähennysoikeutta.

 

Suurin osa kaupan tuotteista on käytettyjä ja niitä on myynnissä yleensä vain yksi kappale. Kaikki myytävät tuotteet on siistitty, pesty ja kunnostettu tarpeen mukaan. Ota huomioon, että käytetyissä tekstiileissä on lähes aina jotain käytön jälkiä. Käytön kannalta merkittävistä jäljistä/vioista on mainittu tuote-esittelyssä. Ota yhteyttä mikäli haluat lisätietoja tai kuvia!

 

Haluamme tukea vastuullista kuluttamista, joten harkitsethan ostoksesi huolella. Toivomme todella, että tilaamasi tuote on sopiva ja ilahduttaa sinua! Mikäli ostos oli kaikesta huolimatta huti, mieti ennen palautusta, voisitko myydä tai kierrättää tuotteen eteenpäin.

 

Tilaaminen, maksaminen ja toimitus

 

Tuotteet tilataan Instagramissa yksityisviestillä. Ilmoita viestillä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut (5,90 €). Voit myös noutaa tilauksesi Rundin myymälästä sop.muk. Yli 75€ tilaukset toimitaan rahtivapaasti. Saat tekstiviestillä maksulinkin, jonka avulla voit maksaa ostoksesi. Voit maksaa ostokset yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

 

Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti maksun vastaanottamisesta seuraavana arkipäivänä. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan kaupanteon yhteydessä.

 

palautusoikeus

 

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastanottopäivästä lukien. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen on viipymättä otettava yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluun kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun lähetys on vastaanotettu. 

Palautamme saamamme suorituksen lukuunottamatta palautuksesta aiheutunutta toimitusmaksua (5,90€). Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota on ostohetkellä käytetty. Suoritamme palautuksen sitten, kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja varmistaneet sen olevan myyntikuntoinen. Asiakas on vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Mikäli palautetussa tuotteessa havaitaan merkittävä arvonaleneminen, pidätämme oikeuden periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

 

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty yllämainittua peruutusilmoitusta, perimme toimituksesta aiheutuneet välittömät kulut.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota viipymättä yhteys asiakaspalveluumme info(a)rundiclothing.com saadaksesi tarkemmat palautusohjeet.

 

Mikäli paketti on kadonnut, vioittunut tai selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tulee asiasta viipymättä reklamoida kuljetusyhtiölle.